VIVO-Vormingsaanbod

Dit is een GRATIS vormingsaanbod over actuele thema’s. VIVO organiseert dit via de vormingsfondsen en in samenwerking met HR-wijs.

Als medewerker zoek je houvast om je beter te voelen op de werkvloer. Om je taken efficiënter uit te voeren. Of misschien wel om verder door te groeien in je job. VIVO biedt daarom interactieve webinars, opleidingen en coachings aan om jouw skills doelgericht te verbeteren.

Voor wie

 • Voor (nieuwe) medewerkers uit de social-profitsector.
We willen expliciet ook vijftigplussers en mensen zonder diploma hoger onderwijs bereiken.
Opgelet: enkel organisaties binnen de social profit sector komen in aanmerking, openbare organisaties maken daar geen deel van uit.

Opgelet: De opleidingen zijn betalend voor organisaties behorende tot sectoren PC 318.02 (gezinszorg) en PC 330.01 (thuisverpleging).

VIVO- Vormingsaanbod 2021

Hoe verloopt een opleiding concreet

Ons opleidingsaanbod is gevarieerd en streeft interactie na tussen de deelnemers:

 • We gaan bewust voor een mix van een traditioneel ‘live’ aanbod, aangevuld met online en blended-trajecten - met het volste respect voor de geldende coronaregels.
 • Daardoor varieert de duur van de sessies van een paar uur tot één of meerdere dagen.
 • We streven telkens naar zoveel mogelijk interactie tussen jou, je collega-deelnemers en de trainer. Dat is meteen de reden om meestal maximum 15 deelnemers per opleiding toe te laten. Zo kan iedereen aan het woord komen in een fijn en leerrijk gezelschap

Aanbod voorjaar 2021

 

Hiervoor kan je niet meer inschrijven:

*Opgelet:

De titels met een asterisk zijn niet voor alle federale sectoren toegankelijk. Klik op de betreffende vorming voor meer info.
Op zoek naar ontbrekende titels uit het voormalige HR-aanbod? Neem een kijkje bij de collega’s van HR-wijs  : vanaf dit jaar werken we nog nauwer samen. Zij nemen de titels die zich richten tot leidinggevenden en bestuurders voor hun rekening.

Blijf je graag op de hoogte van onze vormingsacties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me in  

En ontvang maandelijks een bericht

 

   

  VRAGEN OF OPMERKINGEN

  Contacteer Esther Ongenaed van het team administratie
  of Bert Decoster van het team levenslang leren.