Alle nieuws

Elke Vastiau is nieuwe directeur VIVO

Na 12 jaar geeft Luc Van Waes de fakkel door aan Elke Vastiau. Elke leidde 9 jaar een woonzorgcentrum en was de voorbije 3 jaar Projectleider Labo Regiovorming bij de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). Haar ruime ervaring in de zorg, samen met haar managementvaardigheden, zal ze vanaf nu inzetten voor VIVO.

De voorbije weken, leerde ze de medewerkers van VIVO al goed kennen.
Elke: “Heel fijn dat ik de tijd kreeg om me in te werken. Door mee te lopen leerde ik de werking van de verschillende VIVO-teams al goed kennen. Het valt me op hoe gemotiveerd en competent de medewerkers zijn. Dat geeft me veel zin om met hen aan de slag te gaan voor de sector”.

 

Het valt me op hoe gemotiveerd en competent de medewerkers zijn. Dat geeft me veel zin om met hen aan de slag te gaan voor de sector”.

In de periode dat ze met Luc dubbel liep, maakte Elke kennis met de vele partners van VIVO.
Elke: “Dat was telkens een aangename kennismaking. Heel fijn om zoveel gedreven en diverse partners te ontmoeten. Ik kijk dan ook uit naar de verdere verkenningsronde maar vooral naar het concrete samenwerken op de vele terreinen waar VIVO de sector ondersteunt”

Verder is het haar ambitie om de goede naam en reputatie van VIVO te bestendigen en waar mogelijk nog te versterken. De slogan ‘VIVO inspireert de social profit’ is wat haar ook inspireert om VIVO nog straffer op de kaart te zetten. Elke heeft er duidelijk zin in. Haar geheime wapen?
Elke: “Ik tracht goed te luisteren naar medewerkers, ook tussen de regels, om zo te ontdekken waar ik hen kan ondersteunen. En dat wil ik ook doen voor de sector.”