Alle nieuws

Nieuws uit de sector - april 2022

Van buddy tot community

De Vlaamse overheid financierde 28 buddyprojecten gedurende drie jaar en vroeg aan Odisee, De Link en SAM om deze projecten te ondersteunen met een lerend netwerk en intervisies.

Op 21/04 kan je kijken naar een film waarin projecthouders en buddy's hun ervaringen delen. We maken er een interactieve ochtend van en we bespreken hoe buddywerk geïntegreerd kan zijn in een breder verhaal. Deelname is gratis maar registratie is wel noodzakelijk.

 

Sterker op het werk als leidinggevende met verbindende communicatie en hartcoherentie

Heersen er in jouw team(s) wel eens conflicten tussen collega's? Of loopt de communicatie met het cliënteel niet altijd even vlot? Wil je daar nu wel eens eindelijk handvatten voor? Dan kan je bij Verso een opleiding volgen.

Wat kan je verwachten?
In deze praktijkgerichte vorming ontdek je hoe authentiek en verbindend te communiceren in herkenbare werksituaties via twee praktische tools: Verbindende communicatie, als krachtig instrument om met weerstand binnen je team om te gaan. Het geeft je inzicht en met behulp van concrete stappen leg je de basis voor duurzame oplossingen en betere samenwerking. Verbindende communicatie helpt je om conflicten te voorkomen of te ontmijnen en schept een positieve werksfeer.

Schrijf je in >

Deze opleiding richt zich tot leidinggevenden. Wil je als medewerker deze opleiding volgen, dan kan je terecht bij het aanbod van VIVO.